Studentti on kunnianhimoisista nuorista opiskelijoista koostuva kasvava yhdistys, jonka visiona on toimia jokaisen toisen asteen opiskelijan lisämotivaationa opiskelussa, ulkomaille hakeutumisessa ja työelämään siirtymisessä. Olemme markkinasegmenttimme ainoa erikoistunut suomenkielinen media ja luomamme mentorointiohjelma on kohderyhmässään ainut laatuaan.

Tarjoamme jäsenillemme erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa, kehittyä ja verkostoitua.

Kehity

Yhdessä oppiminen on yksi keskeisimmistä arvoistamme: opit jatkuvasti uutta muilta jäseniltä, saat lisämotivaatiota omien tavoitteidesi jahtaamiseen ja tutustut mitä kiinnostavimpiin ihmisiin.

Vaikuta

Studentti on kanava, jonka kautta sinun on mahdollista vaikuttaa positiivisesti tuhansien nuorten opiskelijoiden elämään. Kirjoita mieleenpainuvaa materiaalia, osallistu kouluvierailuille ja tapaa yritysmaailman päättäjiä.

Verkostoidu

Studentin jäsenet ovat kunnianhimoisia menestyjiä, jotka tulevat vaikuttamaan tulevaisuuden yhteiskuntaan. Verkostomme kasvaa jatkuvasti – ja samalla myös mahdollisuuksien määrä. Tähän seuraan kannattaa liittyä.

Mentoroinnin koordinaattori


Oletko tiimipelaaja ja osaatko motivoida muita? Haluaisitko kehittyä johtajana? Tässäpä sinulle oiva tilaisuus!

Koordinaattorina vastuullesi kuuluu mentorien ja mentoroitavien yhdistäminen, osallistujien välisen kommunikaation varmistaminen sekä tapahtumista tiedottaminen.

Somevastaava


Oletko kuin kala vedessä sosiaalisen median kanavissa? Tiedätkö, miten seuraajamäärät saadaan kasvuun ja millaista sisältöä nuoret haluavat nähdä? Olet varmasti etsimämme henkilö!

Somevastaavan tehtäviin lukeutuvat somejulkaisujen luominen, materiaalien kerääminen muilta jäseniltä sekä julkaisujen ajastaminen. Kaikki tietysti etänä ja sinulle sopivimpana ajankohtana.

Videokuvaaja


Tiedätkö yhtä sun toista kuvaamisesta ja videoinnista? Tai esiintyisitkö muuten vain mielellään videoissa ympäri somea? Hae Studentin videokuvaajaksi!

Videokuvaajan vastuulle kuuluu videojulkaisujen kuvaaminen, videomateriaalien kerääminen muilta jäseniltä sekä videoiden editointi.

Kirjoittaja


Onko kirjoittaminen yksi mielipuuhistasi? Haluatko jakaa tietämyksesi tuhansille nuorille opiskelijoille? Studentin kirjoittajana tämä on mahdollista.

Kirjoittajana vastuullesi kuuluu artikkeleiden kirjoittaminen ja julkaiseminen suosittuun Studentti-blogiin. Lisäksi pääset osallistumaan vinkkikirjeiden ja e-oppaiden kirjoittamiseen!