Studentti on lyöttäytynyt yhteen Eximian kanssa ja nyt tarjoamme yhdelle onnekkaalle abille vapaavalintaisen Abiverkkokurssin - täysin ilmaiseksi! Kurssin avulla kertaat kätevästi vapaavalintaisen oppiaineen vielä ennen ylppäreitä.


Osallistu Studentti-skabaan ja nappaa itsellesi Eximian verkkokurssi, jolla kertaat kätevästi vapaavalintaisen oppiaineen vielä ennen ylppäreitä!

Tykkää kuvasta Facebookissa (@studenttiry) tai Instagramissa (@studentti.fi) ja olet mukana arvonnassa! Helppoa ja kivaa.

Voit siis kasvattaa voittomahdollisuuksiasi tykkäämällä arvontakuvastamme sekä Facebookissa että Instagramissa.

Arvonta päättyy 23.2 klo 21:00

Voittajalle on luvassa ylioppilaskirjoituksiin valmistava Eximian Abiverkkokurssi (arvo 145€), jonka avulla opiskelet missä tahansa ja milloin tahansa!

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Tie Harvardiin ry (rekisterinumero 220.474), Kanavamäki 20 E, 00840 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä”)

Yhteydenotot kilpailun Järjestäjään sähköpostitse osoitteella: info@studentti.fi

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki, lukuun ottamatta Järjestäjän yhdistyksen jäseniä. Arvontaan voi osallistua kaksi kertaa: kerran Facebookin ja kerran Instagramin kautta.

3. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 15.2.2018 klo 20:00 ja päättyy 23.2.2018 klo 21:00. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä Studentti ry:n julkaisemista Facebook- ja/tai Instagram-kuvista . Osallistuja voi siis kasvattaa mahdollisuuksiaan voittoon tykkäämällä useammasta kuin yhdestä kuvasta.

Arvontaan osallistuvat kaikki asianmukaisesti kuvasta tykänneet. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

Osallistujat vastaavat kaikista kustannuksistaan, jotka liittyvät tähän arvontaan osallistumisesta ja palkintojen vastaanottamisesta tai niiden käyttämisestä mukaan lukien lähetettävän sisällön tuottamisesta ja tarvittavista luvista sekä niiden hakemisesta aiheutuneet kustannukset. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

5. Palkinnot

Arvonnan pääpalkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken vapaavalintainen Valmennustiimi Eximia oy:n (Y-tunnus 1619444-4) tarjoama abiverkkokurssi, jonka arvo on noin 145€.

Järjestäjällä on oikeus muuttaa ilmoittamansa palkinto korvaavaan palkintoon, joka vastaa arvoltaan aiemmin ilmoitettua palkintoa.  Muita palkintoja ei jaeta.

6. Arvonnat

Voittaja arvotaan 23.2.2018 ja voitosta ilmoitetaan yhteystietolomakkeessa ilmoitetulle yhteyshenkilölle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta. Arvonnan suorittaa Järjestäjä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Facebook-sivuilla. Lisäksi kaikille kilpailuun osallistuneille voidaan lähettää sähköpostilla tieto kilpailun tuloksista.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arvonta todennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnosta.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

8. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.

Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.  Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.